liberinteleorman.ro

Cum să alegi cei mai comozi şi moderni pantaloni de damă

Cum să alegi cei mai comozi şi moderni pantaloni de damă

21 octombrie 2021

Istoria pantalonilor de damă este foarte lungă şi controversată. Aspectul practic al acestei piese vestimentare a determinat femeile tuturor timpurilor să îşi dorească o pereche de pantaloni, în locul unei fuste ample şi greoaie.

Deşi parcursul acceptării pantalonilor în ţinuta feminină, este lung şi greoi,  astăzi, femeile îi  includ cu multă bucurie  în garderoba lor, acoperind toate categoriile de ţinute. Astfel, alegând  perechea potrivită de pantaloni, se vor crea ţinute potrivite,  atât la birou, cât şi în timpul unei întâlniri romantice sau într-o ocazie specială.

Cum să alegi pantalonii comozi şi moderni?

Alegerea unei perechii potrivite de  pantaloni de damă se va face în funcţie de mai multe reguli. În primul rând, se va ţine cont de preferinţele fiecăreia în materie de stil vestimentar. Ulterior, se va lua în calcul faptul că o pereche de pantaloni se alege şi în funcţie de siluetă şi înălţime. Modelele de pantaloni dama puse la dispoziţie, vor asigura fiecăreia posibilitatea alegerii pantalonilor potriviţi.  O femeie înaltă şi slabă, poate opta cu succes pentru orice tip de pantaloni, însă o vor avantaja mai mult  pantalonii drepţi sau cei uşor evazaţi. Cele cu silueta tip pară, vor opta pentru o pereche de pantaloni care va crea impresia de alungire a picioarelor, respectiv pantalonii cu o croială dreaptă, recomandate fiind tonurile închise. Pentru femeile mignione se recomandă pantalonii skinny, creându-se astfel iluzia că sunt mai înalte. O femeie slăbuţă, fără forme, va fi avantajată de o pereche de pantaloni cu talie înaltă, pe când o pereche de pantaloni plisaţi sau evazaţi, cu dungi verticale, vor fi în avantajul uneia plinuţe. 

pantaloni dama

Cum se poartă pantalonii de damă?

Modul în care o doamnă alege să îşi creeze ţinutele, va ilustra preferinţele în materie de vestimentaţie. Fiecare îşi va alege perechea de pantaloni potrivită nevoilor şi gusturilor ei. Însă, pentru ca o ţinută care include pantaloni să nu fie nepotrivită siluetei sau momentului, este indicat să se ţină cont de câteva reguli simple. Pantalonii de damă pot fi purtaţi în orice situaţie şi la orice eveniment, iar varietatea de modele existente pe ANSWEAR oferă infinite posibităţi de realizare a unui outfit interesant, modern şi feminin. Pantalonii nu vor lipsi din ţinutele office, acestea permiţând atât modelele clasice cu  dungă, cât şi o serie de alte tipuri, precum pantalonii drepţi, evazaţi, skinny sau largi. Regula se impune la cromatică, fiind recomandate culorile neutre: bleu-marine, bej, gri, negru, maro  sau vrede închis, acestea prezentând avantajul de a putea fi asortate cu diverse modele de cămăşi, bluziţe şi sacouri.  Pantofii aleş pentru acestă ţinută vor fi eleganţi, de preferat cu toc. Pentru activităţile de peste zi, cum ar fi o plimbare scurtă şi mersul la cumpărături, se poate opta pentru pantaloni în culori vii, din fibre naturale comode şi confortabile, care vor fi asortaţi  cu bluziţe, tricouri, hanorace sau jachete, şi completaţi cu pantofi sport. În această categorie pot şi incluşi blugii, pantalonii din in sau salopetele.  O ţinută exclusiv sport impune alegerea pantalonilor de trening sau a celor tip leggings, care permit libertate de mişcare.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Credința creștină ne susține în timp de necaz și suferință

Următorul articol

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Managementul Deșeurilor Teleormanʺ, campanie de informare a cetățenilor privind colectarea selectivă a deșeurilor

Cele mai recente articole de Publicitate