Credința creștină ne susține în timp de necaz și suferință

în Religie

Duminică, 24 octombrie 2021, comunitatea creștină a Martorilor lui Iehova din Teleorman participă la un congres pe teme religioase și sociale intitulat „Întăriți-vă credința!”. Din cauza pandemiei, programul va putea fi urmărit doar online. La Comemorarea morții lui Cristos, eveniment ce a avut loc în primăvară și care a fost transmis tot online, în județul Teleorman au asistat 784 de persoane.  

Programul congresului „Întăriți-vă credința!” poate fi vizionat accesând acest link. În cadrul programului se va răspunde la următoarele întrebări: De ce trebuie să ne întărim credința în prezent? Cum ne poate ajuta spiritul [sau duhul] sfânt să cultivăm credință? Cum ne ajută studierea profețiilor biblice? Se așteaptă ca asistența la congres să depășească numărul credincioșilor Martori din județul Teleorman (340 de persoane).

Pentru numeroși Martori ai lui Iehova, congresul va fi o ocazie de găsi încurajare și tărie pentru a înfrunta îngrijorările prezente. Iată cum s-au exprimat câțiva dintre aceștia:

Daniel și Emma (29 și 34 de ani, din Videle): „Programul este o sursă de înviorare care ne ajută să facem față stresului cotidian. Învățăturile din Biblie ne ajută să fim mai pozitivi în pofida situației actuale. Acest eveniment este pentru familia noastră ca o gură de aer proaspăt!”.

Marian, Estera și Sara (46, 41 și 14 ani, din Alexandria): „Pentru noi ca familie, congresele sunt ocazii de a fi în compania celor pe care îi îndrăgim foarte mult, dar și de a învăța despre și de la Dumnezeul nostru generos. Aceste programe ne ajută să cultivăm calități care ne fac soți, soții și copii mai buni și ne dau puterea de a înfrunta problemele din această perioadă. Într-adevăr, ne conving că există un Creator căruia îi pasă de noi”.

Gheorghe și Ecaterina (84 și 77 de ani, din Măldăieni): „Pentru noi congresul este o bucurie, o ocazie specială de a ne însuși lecții importante și a ne simți încurajați. Am învățat să folosim tehnologia și reușim să ne conectăm, astfel nu ne simțim izolați sau neglijați”.

Andreea (15 ani, din Drăgănești de Vede): „Congresul este o zi pe care i-o rezerv doar lui Dumnezeu. Mă pot bucura și medita la calitățile lui și la ceea ce a creat pentru noi. Sugestiile practice mă ajută să-mi însușesc principii sănătoase de viață”.

Martorii lui Iehova organizează astfel de congrese de trei ori pe an. Mai multe informații despre congresele lor se pot găsi accesând acest link”, a transmis Gabriel Gocan – reprezentant de presă Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*