liberinteleorman.ro

CSS Alexandria, campioană națională la junioare! Ioana Velcea și Alexia Babadac în echipa ideală a turneului

4 martie 2024

Sala Polivalentă din Alexandria a găzduit, în aceste zile, turneul final al Campionatului Național feminin de baschet U15, sub egida Federației Române de Baschet.

CSS Alexandria a devenit campioană națională la această categorie de vârstă, după următoarele rezultate: 95-29 cu Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” Reghin, 97-28 cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe, 82-38 cu Olimpia București, 76-51 cu ACS Rookies Oradea, în semifinale, 73-43 cu ACS ”Dan Dacian” București, în finala competiției.

Astfel, teleormănencele au cucerit medaliile de aur și titlul de campioane naționale.

Echipa CSS Alexandria l-a avut la timonă pe Mădălin Piperea, care este și antrenorul echipei de senioare CSM Alexandria. De asemenea, din lotul formației noastre, care evoluează la senioare, la Liga I, pentru CSS Alexandria, la junioare, după formula dublei legitimări, au evoluat următoarele baschetbaliste: Alexia Dana, Ioana Velcea, Carmen Bitcău, Alexia Babadac și Diana Nica.

Ioana Velcea și Alexia Babadac au fost incluse în echipa ideală a turneului. Ioana Velcea a fost declarată MVP-ul competiției, în vreme ce Alexia Babadac a devenit coșgeter, cu o medie de 26,4 puncte pe meci.

Felicităm sportivele, antrenorul și pe CSS Alexandria pentru acest succes. Pe plan baschetbalistic, CSS Alexandria reprezintă, practic, pepiniera echipei noastre de senioare, motiv pentru care considerăm că acest succes este, într-o mică măsură, și al nostru, a transmis Club Sportiv Municipal Alexandria.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Percheziții pentru trafic de droguri în două comune din Teleorman – VIDEO

Următorul articol

DREPT LA REPLICĂ Victor Drăgușin – Explicații oficiale despre eșecul Parcului Industrial

Cele mai recente articole de Sport