liberinteleorman.ro

Corul Cantabile a susţinut un concert memorabil la Casa de Cultură din Alexandria

5 aprilie 2015

muzica

Cristian Chiriţă

Sâmbătă seara, la Casa de Cultură din Alexandria, Corul Cantabile al Bisericii Adventiste din Alexandria, dirijat de Samuel Calotă și acompaniat la pian de Larisa Scumpu, a susținut un concert de muzică cultă dedicat sărbătorilor pascale. Armoniile muzicale s-au revărsat asupra ascultătorilor, repertoriul tematic compus din lucrări ca „Tatăl nostru”, „Aleluia” din oratoriul „Messiah” al lui Georg Friedrich Handel sau alte piese religioase au creat o atmosferă sacră, conducând auditoriul spre rememorarea celui mai măreț eveniment din istoria creștinătății. Un alt moment memorabil al serii a fost o piesă pianistică la 4 mâini interpretată de surorile Larisa și Sara Scumpu.

    Ținuta artistică a interpreților, prezența scenică și vestimentația au creat un rar și deosebit eveniment în Alexandria, astfel de evenimente fiind rare în orașul Alexandria. Cu toate că atât dirijorul, cât și interpreții, sunt amatori în ale muzicii, s-au străduit și au reușit să realizeze o performare muzicală apropiată de a unui cor profesionist.
Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Înștiințare către fugita Adriana Florea

Următorul articol

Școala din Buzescu invită elevii să reflecteze asupra comportamentului lor pe Internet

Cele mai recente articole de Cultură

Proiect cultural: Biblioteca pentru tineri

          Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, demarează proiectul cultural Biblioteca pentru tineri, ce se va