liberinteleorman.ro

Consiliul Județean Teleorman, premiat la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

27 octombrie 2015
Advertisement

gadeagadeaConsiliul Judeţean Teleorman a primit Premiul de Excelenţă în Administraţie, la cea de-a XI-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, eveniment care a avut loc în Poiana Braşov.

Adrian Ionuţ Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, a participat la festivitatea de decernare a premiilor de excelenţă în administraţie, manifestare organizată de Portalul naţional de administraţie www.administratie.ro – liderul informaţiei în administraţie şi Oameni şi Companii – Editor general al portalului, primind premiul pentru un portofoliu de 5 proiecte importante înscrise în cadrul sesiunii de anul acesta.

Cele cinci proiecte cu care Consiliul Judeţean Teleorman a participat sunt:”Achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat, în regiunea Sud Muntenia- etapa a II-a”; ”Achiziţie echipamente pentru intervenţii de urgenţă în condiţii de iarnă (autofreze de zăpadă), în regiunea Sud Muntenia”; “Reabilitare Spital de Urgenţă Alexandria, judeţul Teleorman”; “Reabilitare DJ 601F, Albeşti-Mavrodin, km.12+156-23+500(11,344 km.)”; “Reabilitare DJ 601F, Coşoteni-Albeşti, km.0+000-12+156 (12,156 km.)” şi “Reabilitare DJ 506A, Purani-Răsmireşti-limită judeţ Giurgiu, km. 0+000-14+000(14,000 km.)

Evenimentul se înscrie în cadrul manifestărilor programului naţional de promovare a proiectelor şi iniţiativelor lăudabile din domeniul administraţiei publice, de educare şi informare a noului tip de manager în administraţia publică din România, lansat de organizatori încă din anul 2006 şi intitulat Programul Naţional de Management Modern în Administraţie.

Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie, ediţia 2015, evidenţiază cele mai bune rezultate din administraţia publică locală din România, fiind un eveniment reprezentativ pentru eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului de administraţie, promovarea iniţiativelor pozitive deosebite ale specialiştilor, precum şi a proiectelor importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Atleții CSS Alexandria, premianți la Cupa de toamnă

Următorul articol

Instanța a stabilit data judecății lui Timotei Stuparu

Cele mai recente articole de Actualitate