liberinteleorman.ro

Concert de Crăciun cu Laurențiu Cazan, Dan Helciug și Nicușor Lină la Alexandria!

11 decembrie 2017

Carmen Dumitrescu

Un eveniment cu totul și cu totul aparte se va întâmpla, chiar în ziua de Crăciun, la Alexandria. Astfel, luni, pe 25 decembrie, începând cu ora 18.00, la Casa PaPaCip din reședința județului va avea loc un concert extraordinar, unde cei interesați de muzică bună și de atmosferă specială pot beneficia de momente aparte.

Proprietarii de localuri din Teleorman știu că succesul unor evenimente muzicale este adeseori umbrit de faptul că foarte mulți oameni optează pentru manelizare. Așa că nici proprietarul restaurantului Casa PaPaCip, Vili Bragadireanu, nu crede că va reuși să obțină vreun profit atunci când se orientează către muzică rock și nu către manele. Dar, și anul acesta, proprietarul localului menționat a decis să meargă pe rețeta anului trecut, când, de Crăciun, Dan Helciug a oferit clienților săi o seară cu totul și cu totul aparte.

Așa că pentru a se putea bucura de o seară de calitate, împreună cu o parte dintre locuitorii Alexandriei, Vili Bragadireanu a invitat în seara de Crăciun artiști care n-au făcut niciodată compromisuri cu ei înșiși. Și vorbim despre o seară cu Laurențiu Cazan, Dan Helciug și Nicușor Lină! Cei trei vor oferi publicului lor un program artistic special, care va transforma o seară normală de Crăciun într-un eveniment de neuitat.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cupa de iarnă – Fotbal Feminin

Următorul articol

Procurorii pot continua cercetările în cazul Insula Belina, afacerea ”de suflet” a lui Liviu Dragnea

Cele mai recente articole de Cultură