Cele mai bune vinuri alexăndrene, premiate de primărie

în Administratie

vinuriLa Clubul Pensionarilor din Alexandria a avut loc o acţiune de degustare de vinuri, dedicată „Zărăzeanului”, care a strâns la un loc mai mulți alexăndreni iubitori ai procesului de facere a vinului şi, probabil, nu doar atât.

25 de gospodari din municipiul reşedinţă de judeţ s-au prezentat cu licoarea lui Bachus, realizată din producţia proprie, la preselecţia pentru concursul „Cel mai bun vin de pe plaiuri alexăndrene”, organizat de Primăria Alexandria.

Sortimentele de vinuri au fost degustate şi apoi jurizate de o echipă de specialişti în funcţie de culoare, gust, aromă şi limpezime. Din juriu au făcut parte: Orbesteanu Adrian – somelier; Dolghin Adrian – inginer viticol, Iotu Lucian – viceprimar, Capet Marin – reprezentant Clubul Pensionarilor; Bulumac Anghel – câștigător „Cel mai bun vin roșu” – 2014. Participanții la evenimentul devenit tradiţie au primit recompense, astfel: Locul I – presa de struguri; Locul II – pompa metalica de stropit (vermorel); Locul III – pompa de stropit manuală + foarfece de vie; premiu de participare – foarfece de vie și manuși.

În urma degustării, s-au desemnat următorii câștigători:

Cel mai bun vin roșu:

Locul I – Capet Eugen;

Locul II – Tonca Ionut;

Locul III – Ionescu Aurelia.

Cel mai bun vin roze:

Locul I – Marin Mihai;

Locul II – Marin Gheorghe;

Locul III – Capatana Gheorghe.

Cel mai bun vin alb:

Locul I – Matasaru Toader;

Locul II – Rizescu Stefan;

Locul III – Chiar Marin.

 

2 Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*