liberinteleorman.ro

Caz teribil în Teleorman: un bărbat și-a OMORÂT soția și un copil în vârstă de un an

21 iunie 2020

Dublă crimă în Teleorman. Duminică dimineață, polițiștii teleormăneni au fost sesizați de către un bărbat din comuna Mereni, sat Merenii de jos cu privire la producerea unui conflict la o familie din localitate.

Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat următoarele: în dimineața zilei de 21 iunie, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a înjunghiat mortal soția în vârsta de 39 de ani, iar într-o baie a locuinței a fost găsit cadavrul unei fetițe în vârsta de 1 an si 3 luni care se pare ca ar fi fost ucisă prin asfixiere. Ulterior, într-o altă cameră a fost găsit și autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se și decesul acestuia. Ancheta este în derulare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, anunță IPJ Teleorman.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Raluca Turcan și Marcel Boloș vizitează Teleormanul

Următorul articol

Raluca Turcan: „Ani la rând, județul Teleorman a fost ținut în sărăcie, din dorința de a ține cetățenii captivi și de a-i folosi electoral”

Cele mai recente articole de Actualitate