Candidatura lui Pîrvulescu la Consiliul județean a fost validată de biroul politic al PNL

în Actualitate

Eugen PirvulescuCarmen Dumitrescu

Deși până în acest moment, dreptacii teleormăneni n-au dorit să facă publice numele tuturor candidaților pentru alegerile locale, preferând să privească întâi în direcția sondajelor, iată că în cazul candidatului la Consiliul Județean Teleorman aceștia n-au prea multe rețineri. Deși își anunțaseră intenția de a candida pentru cea mai importantă funcție din județ și Eugen Jieanu, și Cătălin Burcescu, se pare că PNL Teleorman a decis să nu mai prelungească suspansul în această privință și să valideze candidatura lui Eugen Pîrvulescu în Biroul Politic Județean al partidului. Ce e drept, și dacă s-ar fi mers pe varianta sondajelor de opinie, Pîrvulescu n-ar fi avut prea mari emoții, acesta manifestându-și cu multă vreme în urmă dorința de a urmări această funcție, mai ales că din actuala structură a PNL-ului era singurul cu șanse reale în această competiție.

Totuși, decizia de a intra în competiție fără sondaj de opinie pare a fi nemulțumit o parte a aripii democrat-liberale a PNL, pentru că Eugen Jieanu, Lucian Militaru și Gabi Bulumac ar fi lipsit de la această ședință a biroului politic. În schimb, candidatura lui Pîrvulescu a fost validată în prezența secretarilor generali adjuncți de la Centru, Mihai Barbu și Honorius Prigoană. Probabil că după ce micile tensiuni se vor risipi, noul PNL va începe să acționeze public așa cum acționează orice partid aflat în pragul unei competiții electorale: în echipă. Până atunci, fricțiunile interne rămân manifestări firești ale unei formațiuni politice, rezultate dintr-o unificare forțată.

Restul doritorilor de funcții mai au de așteptat până la încheierea sondajelor de opinie, pentru a vedea dacă au sau nu șansa de a lupta în numele Dreptei pentru acapararea puterii din județ.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*