Când polițistul lasă mașina deschisă, un teleormănean se ospătează la volan. Nino, nino

în Actualitate/Politica altfel/Politie

Monica Vasilescu

Un bărbat din Teleorman a găsit mașina de poliție deschisă, s-a urcat la volanul acesteia și s-a fotografiat. Din poză nu a lipsit nici paharul de bere, ca infracțiunea să nu rămână pe jumătate.

În urma imaginilor postate de acesta pe Facebook, Poliția Teleorman face precizări: având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat apare într-o autospecială de poliție, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

„Conducerea I.P.J. Teleorman a demarat verificări interne, pentru a se stabili împrejurările în care s-au realizat fotografiile. În faza preliminară a acestor verificări, s-a stabilit că fotografiile au fost facute în autospecială, în localitatea Brânceni, în fața unei societăți comerciale, unde șeful de post dintr-o comună alaturată (Storobăneasa) efectua anumite verificări. Incidentul s-a produs pe fondul plecării polițistului de lângă autospecială, aceasta fiind lasată nesupravegheată, însă cheile și documntele erau asupra polițistului. În continuare, s-a dispus cercetarea disciplinară a polițistului, la finalizarea căreia se vor dispune măsurile legale care se impun”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*