20, martie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitate > Când polițistul lasă mașina deschisă, un teleormănean se ospătează la volan. Nino, nino

Când polițistul lasă mașina deschisă, un teleormănean se ospătează la volan. Nino, nino

Monica Vasilescu

Un bărbat din Teleorman a găsit mașina de poliție deschisă, s-a urcat la volanul acesteia și s-a fotografiat. Din poză nu a lipsit nici paharul de bere, ca infracțiunea să nu rămână pe jumătate.

În urma imaginilor postate de acesta pe Facebook, Poliția Teleorman face precizări: având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat apare într-o autospecială de poliție, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

„Conducerea I.P.J. Teleorman a demarat verificări interne, pentru a se stabili împrejurările în care s-au realizat fotografiile. În faza preliminară a acestor verificări, s-a stabilit că fotografiile au fost facute în autospecială, în localitatea Brânceni, în fața unei societăți comerciale, unde șeful de post dintr-o comună alaturată (Storobăneasa) efectua anumite verificări. Incidentul s-a produs pe fondul plecării polițistului de lângă autospecială, aceasta fiind lasată nesupravegheată, însă cheile și documntele erau asupra polițistului. În continuare, s-a dispus cercetarea disciplinară a polițistului, la finalizarea căreia se vor dispune măsurile legale care se impun”.

About Monica Vasilescu

Lasă un răspuns