liberinteleorman.ro

Baschetbalistele Colegiului Național „A.I. Cuza” Alexandria, pe locul I la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

10 martie 2019

Monica Vasilescu

Astăzi, la Sala Polivalentă din Alexandria, a avut loc finala mare a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Baschet – fete. Meciul a fost disputat de echipele care au ajuns până în această etapă: Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” Alexandria și Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej, județul Cluj. Echipa câștigătoare a fost cea a baschetbalistelor de la Cuza, care s-au aflat pe podiumul acestei competiții în ultimii cinci ani.

În 2014, fetele Colegiului Naţional „Alexandru Ioan Cuza” Alexandria au obținut locul I, la Alexandria, în 2015, au luat locul III, la Botoșani, în 2016 locul I, la Focșani, în 2017 locul I, laTârgoviște, în 2018 locul II la Râmnicu Vâlcea, iar acum locul I, tot la Alexandria. Echipa învingătoare a fost antrenată de Mădălin Piperea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Județul Teleorman cere autobuze electrice din bani europeni pentru un oraș fără călători, dar cu mulți participanți la mitinguri pesediste

Următorul articol

Universitatea Alexandria începe returul cu o victorie!

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.