liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria începe returul cu o victorie!

11 martie 2019

În prima etapa a returului Ligii I de fotbal feminin, Universitatea Alexandria a câștigat, duminică, 10 Martie, cu scorul de 5-0 contra celor de la Fair Play București, în deplasarea de la Ciorogârla prin golurile marcate de Ana Maria Vasile 2, Iulia Savescu 2, Otilia Durla. Cu această victorie, Universitatea Alexandria urcă pe locul 2, având un număr de 17 puncte. Pentru echipa pregătită de antrenorul Călin Pistolea au evoluat următoarele jucătoare: Andreea Pencea, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache (Patricia Jderu 84), Iulia Iorgoni, Roșie Genoveva (Trifu Cristina 87), Cristina Tudorache, Andreea Dita, Otilia Durla, Andra Olaru, Iulia Savescu, Ana Maria Vasile (Elena Frincu 75). Rezerve: Georgiana Seceanu, Flavia Tatu. Etapa următoare echipa locală întâlnește, duminică, 17 martie, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Alexandria, echipa Vasas Odorheiul Secuiesc.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Baschetbalistele Colegiului Național „A.I. Cuza” Alexandria, pe locul I la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Următorul articol

PNDL – mândria PSD, un program care bate pasul pe loc

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.