liberinteleorman.ro

Bărbat, REȚINUT pentru alcool și alte infracțiuni la volan

28 noiembrie 2023

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat și refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei și efectuează cercetări.
În noaptea de 26/27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au depistat un tânăr din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 51, în localitatea Smârdioasa, deși avea dreptul de a conduce suspendat, fapt stabilit în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române.
În urma testării cu aparatul etilometru, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul refuzând recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Bărbatul a fost reținut, potrivit IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

1 Decembrie, la Biblioteca Marin Presa din Alexandria

Următorul articol

Doi bărbați din Viișoara și Zimnicea, cercetați pentru tăiat și furt de arbori din fond forestier

Cele mai recente articole de Actualitate