liberinteleorman.ro

Autostrada Sudului: Şase oferte depuse pentru proiectarea drumului de mare viteză Bucureşti – Alexandria

Ministrul Transporturilor – Cătălin Drulă a anunțat că au fost depuse deja dosarele pentru licitația ca vizează acordarea contractelor pentru proiectele de fezabilitate a drumul de mare viteză dintre București și Alexandria. Potrivit acestuia, licitația este bazată pe un caiet de sarcini modern, care presupune realizarea unui proiect preliminar extrem de detaliat care va pune bazele unei execuții a lucrărilor rapidă și fără blocaje.

„6 OFERTE DEPUSE PENTRU PROIECTAREA DRUMULUI DE MARE VITEZĂ BUCUREȘTI-ALEXANDRIA
Mă bucur să anunț că avansează licitația pentru unul dintre cele mai importante proiecte pentru regiunea sud. Astăzi au fost depuse 6 oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului de mare viteză București-Alexandria.

Fie că va fi autostradă, fie că va fi drum expres (variantă care va reieși din studiul de fezabilitate), acest proiect va avea marele avantaj că va elimina aglomerația și multe dintre accidentele care se produc acum pe DN6 – un drum care străbate numeroase comune, având valori ale traficului depășite.

Licitația este bazată pe un caiet de sarcini modern, care presupune realizarea unui proiect preliminar extrem de detaliat care va pune bazele unei execuții a lucrărilor rapidă și fără blocaje”, a transmis Cătălin Drulă, joi.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

14 Motive pentru a învăța limba germană

Următorul articol

PSD depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Explicațiile senatorului Dănuț Cristescu

Cele mai recente articole de Actualitate