Autostrada Sudului: Şase oferte depuse pentru proiectarea drumului de mare viteză Bucureşti – Alexandria

în Actualitate/Actualitatea politică

Ministrul Transporturilor – Cătălin Drulă a anunțat că au fost depuse deja dosarele pentru licitația ca vizează acordarea contractelor pentru proiectele de fezabilitate a drumul de mare viteză dintre București și Alexandria. Potrivit acestuia, licitația este bazată pe un caiet de sarcini modern, care presupune realizarea unui proiect preliminar extrem de detaliat care va pune bazele unei execuții a lucrărilor rapidă și fără blocaje.

„6 OFERTE DEPUSE PENTRU PROIECTAREA DRUMULUI DE MARE VITEZĂ BUCUREȘTI-ALEXANDRIA
Mă bucur să anunț că avansează licitația pentru unul dintre cele mai importante proiecte pentru regiunea sud. Astăzi au fost depuse 6 oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului de mare viteză București-Alexandria.

Fie că va fi autostradă, fie că va fi drum expres (variantă care va reieși din studiul de fezabilitate), acest proiect va avea marele avantaj că va elimina aglomerația și multe dintre accidentele care se produc acum pe DN6 – un drum care străbate numeroase comune, având valori ale traficului depășite.

Licitația este bazată pe un caiet de sarcini modern, care presupune realizarea unui proiect preliminar extrem de detaliat care va pune bazele unei execuții a lucrărilor rapidă și fără blocaje”, a transmis Cătălin Drulă, joi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*