Asociația ”Dor de Alexandria” i-a înnoit pe atleții de la CSS Alexandria cu echipamente

în Sport

Monica Vasilescu

atletism

Unul din cele mai populare sporturi – atletismul – este practicat și la Alexandria. Nu oricum, ci cu rezultate bune. Pentru că atletismul nu doar că poate fi o pregătire de bază în majoritatea sporturilor, dar, mai mult de atât, îi învață pe adepți modul corect în care să devină rezistenți, profesorul Mihai Haită ”îi aleargă” pe copii. Antrenorul este de părere că atletismul înseamnă mișcare, iar mișcarea înseamnă sănătate și, de aceea, îi cheamă pe cei mici la antrenamente prin care se pot dezvolta frumos din punct de vedere fizic și își pot întări imunitatea.

Cea mai recentă selecție de copii dornici să practice atletismul a avut loc între 16 și 17 octombrie, făcută de CSS Alexandria, în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Teleorman. Cei 35 de copii participanți au fost testați, au trecut prin câteva probe de control, iar la final fiecare a primit câte o pungă de dulciuri de la instituția organizatoare.

Recent, copiii au avut parte și de o surpriză. Au primit o sponsorizare (treninguri, tricouri) de la o asociație non-profit, echipamente bine venite, având în vedere că CSS Alexandria nu a mai primit materiale și echipamente din anul 2006. „Am primit un set de echipament – 14 treninguri și 17 tricouri de la Asociația ”Dor de Alexandria”, condusă de președintele Marius Găină. În plus, primim zilnic pachețele cu mâncare pentru 10 copii, lucruri care nu pot fi puse la dispoziție de clubul la care sunt legitimați. Vreau să mulțumesc acestei organizații pentru implicare și pentru că încurajează sportul care îi educă pe copii, îi învață să lucreze individual, dar și în echipă și le induce spiritul de disciplină și de organizare”, a declarat profesorul Mihai Haită.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*