Transmitem mesajul CJ Teleorman necorectat, cu virgulă între subiect şi predicat

în Actualitate/Administratie/Diverse

Monica Vasilescu

Trei fraze şi toate compromise. Aşa arată un recent comunicat de presă emis de Consiliul Judeţean Teleorman, pe care îl vom reda în forma iniţială, pentru a vă lua singuri informaţia.

Faptul că administraţia judeţeană colcăie de „deştepţi” ştie toată lumea. Situaţia că nu se găseşte o persoană care ştie să scrie corect româneşte atunci când transmite un mesaj către populaţie este impardonabilă. Oricât de îndurător ai vrea să fii cu un om public, nu poţi să treci cu vederea că un angajat al Consiliului Judeţean Teleorman, nu dăm nume, încă, nu ştie cum stă treaba cu virgula între subiect şi predicat, fiindcă lucrul acesta se învață încă din primele clasele primare! Dar cum la noi e… Dumnezeu cu mila şi cineva cu pila, ne revoltăm pre ei, treceţi la loc, nota 3.comunicat CJ

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*