liberinteleorman.ro

Andreea Ogrăzeanu a revenit în forță și a câștigat argintul la Cupa României de atletism

17 iulie 2023

La Cupa României de atletism desfășurată la Craiova, Andreea Ogrăzeanu, sprintera legitimată la secția de atletism a CSM Alexandria, a obținut o performanță remarcabilă, adjudecându-și medalia de argint în proba ei favorită, 100 metri plat. Sportiva a revenit în arenele competiționale cu o formă de invidiat și a reușit să înregistreze un record personal al sezonului în aer liber, oprind cronometrele la 11,75 secunde.

Antrenată de Mircea Oaidă, Andreea Ogrăzeanu a demonstrat în mod clar că revenirea sa este una triumfătoare. După o perioadă de absență datorată suspendării pentru dopaj, atleta și-a recăpătat forma fizică și mentală și a revenit în competiție cu o determinare de neegalat. Acest succes obținut la Cupa României reprezintă o confirmare a eforturilor de la antrenament.

Performanța obținută de Andreea Ogrăzeanu nu este doar un succes personal, ci și un motiv de mândrie pentru clubul CSM Alexandria și pentru antrenorul ei. De asemenea, medalia de argint câștigată în proba de 100 metri plat reprezintă un reper important în cariera sprinterei, marcând o etapă crucială în drumul său către Paris, în 2024.

Trei medalii la Cupa României de atletism

Stadionul Național de atletism ”Nicolae Mărășescu” din Craiova găzduiește etapa finală a Cupei României la atletism.
Sportivii legitimați la CSM Alexandria au urcat, în prima zi de competiție, de trei ori pe podiumul de premiere.
La 100 metri plat, Andreea Ogrăzeanu, pregătită de Mircea Oaidă, a cucerit argintul, trecând linia de sosire în 11,75 secunde.

În sectorul aruncărilor, ca de obicei, Marius Musteață, antrenat de Mirela Țermure, a urcat de două ori pe podium. Sportivul nostru a fost pe poziția a doua la aruncarea discului, cu o performanță de 48,27 metri. Același Marius Musteață a cucerit, pentru clubul nostru, Cupa României la aruncarea greutățiii, cu 18,48 metri, a anunțat Clubul Sportiv Municipal Alexandria.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Copii violați și torturați în centrele de plasament din Teleorman

Următorul articol

Teleorman, în COD portocaliu de caniculă. Vor fi temperaturi de 40 grade la umbră

Cele mai recente articole de Sport