Alex Dumitru, dublu medaliat cu AUR la Campionatul Național de Culturism

în Sport

Lotul de culturism al CST Alexandria a obținut, ca de obicei, medalii strălucitoare la cel mai recent concurs la care participă în aceste zile. La Campionatul Național de Culturism, care are loc la Sibiu, în perioada 31 august-4 septembrie 2022, Alex Dumitru a obținut două medalii de aur la categoria open, Andrei Durlea a luat, de asemenea, aur, iar Irina Gaie – argint.

Cei trei sportivi sunt antrenați intens, de ani buni, de antrenorul emerit Florian Dumitru, campionul de anul trecut la doua categorii. Reamintim că Florian Dumitru a devenit la rândul său campion național, după mai bine de 40 de ani de când nu a mai concurat în competițiile din sportul căruia i s-a dăruit.

Fotografii: Petre Bratu!

Alex Dumitru
Irina Gaie
Andrei Durlea

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*