liberinteleorman.ro

ACL a luat fiinta la Teleorman. Cine sunt cei trei prim-vicepresedinti ai PNL

1 august 2014

Carmen Dumitrescu

Marin Almajanuteodor-nitulescuAlianta Crestin Liberală s-a format, oficial, si la Teleorman. Presedintii celor doua partide care o compun – Marin Almajanu (PNL) si Teodor Nitulescu (PDL) – s-au intalnit astazi si au „legiferat” uniunea ce are in plan sa dea presedintele tarii. Public co-presedintii de la Teleorman s-au rezumat la a declara ca relatia merge spre bine, iar inconvenientele din trecut au fost date uitării.

Sursele noastre spun ca in judet s-au stabilit si cine sunt cei care vor ocupa functiile de prim-vicepresedinte, chiar daca niciunul dintre liderii ACL nu a confirmat informatia.

Daca PDL va merge in continuare pe mâna lui Florin Titirisca, a lui Constantin Berechet si a lui Claudiu Cracea, la PNL, se pare ca Dan Popescu, Eugen Pirvulescu si Alexandru Iliescu vor fi in prim plan. Asa cum se stie, Biroul Politic Judetean va fi format in oglinda, fiecare partid al aliantei avand cate 30 de membri.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Who the fuck is Alan Constantin?

Următorul articol

Andrei Gheorghe: “Ce tot mințim atât? Nouă ne plac amenințările! Adrenalina ne face să scriem mai bine.”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică