liberinteleorman.ro

Who the fuck is Alan Constantin?

31 iulie 2014

I s-a dat recent funcţia de manager al Serviciului de Ambulanţă Teleorman, deşi venea dintr-un domeniu care nu are de-a face cu sănătatea.  Alan Constantin a condus o vreme societatea de transport public din Turnu Măgurele, prin ordin PSD, şi nu a prea a vizitat serviciul de Salvare de la Alexandria, aşa că nu ar fi exclus ca portarul instituţiei pe care o conduce în prezent să-l fi ţinut la uşă, confundându-l cu vreun pacient care vine să i se pună o perfuzie. Ce altceva?! Unii angajaţi de la Ambulanţă sunt în continuare confuzi, spunând că ar avea nevoie de o ilustrată cu împricinatul pentru a-l identifica, fiindcă nici uşa biroului nu prea stă deschisă, semn că domnul nu prea este frecventabil.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ion Abălaru încurcă Sulla cu Prefectura

Următorul articol

ACL a luat fiinta la Teleorman. Cine sunt cei trei prim-vicepresedinti ai PNL

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de