liberinteleorman.ro

Accident tragic pe E70 în cursul nopții trecute: două persoane au decedat, iar un bărbat a rămas fără un picior

25 martie 2019

Carmen Dumitrescu

„Drumul morții”, așa cum e numit de o vreme Drumul European 70 a făcut în această noapte noi victime. S-a întâmplat chiar pe segmentul de drum unde se produc în mod tradițional accidentele, mai precis în zona localității Văceni, în accident fiind implicate două autoturisme și un TIR. Cele patru victime, rezultate din impactul tragic, o femeie și trei bărbați, au fost transportate de urgență la Spitalul Județean din Alexandria, cu multiple traumatisme, la nivelul membrelor. După transportarea victimelor, pompierii ISU au rămas la fața locului pentru sablarea carosabilului.

Viteza excesivă pare să fi fost, din punctul de vedere al IPJ Teleorman cauza producerii accidentului, un tânăr de 26 de ani din Alexandria pierzând, din cauza vitezei, controlul asupra direcției de mers, intrând pe contrasens și lovind astfel un alt autoturism, condus de un șofer din București, alături de care se afla și soția. Ambii au decedat. Autoturismul care a provocat accidentul a fost ulterior lovit din spate de un TIR. Șoferul responsabil de producerea tragediei a suferit traumatisme ușoare, însă pasagerul care se afla cu el în mașină a rămas fără un picior.

Tragediile se țin lanț pe E70, iar cauza principală a acestei serii de evenimente nefericite este, de obicei, viteza excesivă.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Deputatul Valentin Boboc crede că teleormănenii nu-și găsesc locuri de muncă, pentru că nu învață destul…

Următorul articol

Monica Macovei: „Apucăturile lui Dragnea sunt apucături de dictator”

Cele mai recente articole de Actualitate