Accident tragic în Troianul: Un bărbat și-a pierdut viața călcat de o autocisternă

în Accident/Actual/Eveniment

Accident tragic în comuna Troianul, județul Teleorman. Cercetările preliminare arată că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din Troianul se deplasa pe lângă o bicicletă în momentul în care o autocisternă a pornit de pe loc. Din păcate, se pare că șoferul autocisternei nu s-a asigurat suficient și l-a lovit pe bărbatul în vârstă de 66 de ani, care a căzut în fața vehiculului în mișcare.

„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident de circulație în comuna Troianul.

Cercetările preliminare indică ipoteza că, în timp ce un bărbat de 55 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, conducea o autocisternă pe raza localității Troianul, nu s-ar fi asigurat la plecarea de pe loc, moment în care l-ar fi accidentat pe un bărbat de 66 de ani, din localitate.

Bărbatul s-ar fi deplasat pe lângă o bicicletă și în acel moment s-ar fi dezechilibrat, căzând în fața autocisternei puse în mișcare.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 66 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul evidențiind faptul că nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului rutier”, potrivit IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*