liberinteleorman.ro

Accident rutier cu victime la Roșiori

30 martie 2017

In aceasta dimineata, pompierii militari rosioreni au fost solicitati sa intervina la un accident rutier cu o victima incarcerata, la intersectia DN 6 cu DJ 612 A (iesirea spre Spitalul TBC).

La fata locului au fost alocate mai multe forte de interventie, atat din cadrul Detasamentului de Pompieri Rosiorii de Vede (o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere a incendiilor si o ambulanta SMURD), cat si de la Serviciul de Ambulanta Judetean ( 3 ambulante).

Au fost preluate 5 victime (2 barbati, 2 femei si un copil), dintre care 2 adulti in stare mai grava, si transportati la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Rosiorii de Vede.

O victima (un barbat) a fost gasita la fata locului incarcerata, pompierii reusind sa o extraga dintre tablele contorsionate cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, aceasta fiind preluata apoi de personalul SAJ, decedată la scurt timp.

Cazul a fost preluat de catre politie pentru cercetari.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ludovic Orban i-a vizitat pe liberalii din Teleorman: ”Orice membru de partid poate candida pentru funcția de conducere, dacă îndeplinește criteriile”

Următorul articol

Alegeri a la Caragiale, cu pază și strigături, la PNL Alexandria. Murar și-a câștigat partidul pe care îl merită…

Cele mai recente articole de Actualitate