liberinteleorman.ro

A DISPĂRUT parcul de distracții amplasat ilegal în Pădurea Vedea. Gabi Bulumac: „Se poate să nu te lași călcat în picioare”

Advertisement

Tiribombele amplasate ilegal în Pădurea Vedea au dispărut ca prin minune după ce unul dintre consilierii locali ai PNL a făcut diverse sesizări cu privire la faptul că parcul de distracții îi expune pe copii pericolului având în vedere că nimeni nu și-a dat acordul pentru amplasarea lui.

Gabriel Bulumac a semnalat de mai multe ori că autoritățile au amplasat și branșat ilegal la rețeaua de iluminat public a orașului mai multe obiective de distracție pentru cei mici. Mai exact, patru echipamente pentru divertisment, cu plată, au furat curent de la rețeaua de iluminat public până acum.

„A dispărut și parcul de distracții ilegal! Chiar dacă de cele mai multe ori ne-am obișnuit să fim călcați în picioare de actuala conducere a primăriei, vreau să demonstrez că se poate. Se poate să nu te lași călcat în picioare, se poate să demonstrezi că se încalcă legea, se poate să reprezinți și să pui pe primul loc interesele comunității. După panourile publicitare ilegale, aparatele de cafea amplasate ilegal și branșate ilegal la rețeaua de iluminat public, căsuța din pădure construită ilegal fără autorizație de construire, iată că a venit și rândul parcului de distracții ilegal să dispară. A rămas în schimb o MARE problemă! Din suprafața de 28 de hectare pădure publică a Municipiului Alexandria, se pare că lipsesc câteva hectare, unele suprafețe au fost luate pur și simplu, iar unele au dispărut chiar prin acte de vânzare sau concesionare, cu toate că este ilegal acest lucru. Angajaților primăriei care sunt puși să gireze și să semneze diverse ilegalități, le sugerez să fie foarte atenți la ce semnează. Între timp, poliția comunitară veghează la liniștea comunității. Vă țin la curent!”, a transmis consilierul local Gabriel Bulumac.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Senatorul Dănuț Cristescu a votat proiectul USR PLUS privind numirea directorilor de școli

Următorul articol

Carnagiu pe E 70. Cinci oameni au murit, trei sunt în comă

Cele mai recente articole de Actualitatea politică