liberinteleorman.ro

6 permise de conducere reținute în ultimele 24 de ore, în Teleorman

20 iunie 2022

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9425 lei, au reținut 6 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 1 certificat de înmatriculare.
Dintre acestea, 5 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancțiuni pentru depășire, 2 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni pentru alte abateri, 1 sancțiune pentru lipsă Răspundere Civilă Auto.

Exemplificăm:

La data de 19 iunie a.c., orele 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Poeni au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Poeni, județul Teleorman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

La data de 20 iunie a.c., orele 02:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Gălăteni au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Trivalea Moșteni, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, în localitatea Tătărăștii de Jos, având autorizația de circulație provizorie expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Accident rutier pe E70, o mașină s-a răsturnat: trei persoane au ajuns la spital

Următorul articol

SC POLIROM PROD SRL anunța lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”

Cele mai recente articole de Politie