liberinteleorman.ro

17.790 lei, salariul unui director în Consiliul Județean. Cât iau funcționarii începând din mai

Consiliului Județean Teleorman are un proiect prin care hotărăște că, începând cu luna mai 2023, se stabilesc coeficienții de ierarhizare și salariile de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul Consiliului Județean Teleorman şi din instituțiile şi serviciile publice din subordinea acestuia, respectiv Direcţia Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului, Direcția Judeţeană de Evidență a Persoanelor Teleorman, Serviciul de deservire, pază şi protocol, Serviciul de cooperare internă şi internaţională, Serviciul Informatic.

Stabilirea salariilor lunare pentru personalul de execuţie din cadrul instituţiilor şi serviciilor publice din subordinea Consiliului Județean Teleorman se realizează prin act administrativ al conducătorului instituției sau serviciului public respectiv, după cum arată proiectul.

Salariile de bază pentru funcţiile publice şi contractuale din cadrul Consiliului Judeţean Teleorman şi din instituțiile şi serviciile publice din subordinea acestuia, rezultă prin înmulţirea coeficienţilor stabiliți pentru gradația 0 corespunzători fiecărei funcţii, prevăzuți în anexele nr. 1-6 la prezenta hotărâre, cu salariul minim brut pe ţară garantat în plată în vigoare de 3000 lei, cu încadrarea în prevederile bugetare aprobate. Salariile de bază stabilite în anexele la prezenta hotărâre se acordă cu respectarea prevederilor art. 11 alin.(4) din Legea nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, potrivit proiectului.

Din anexele proiectului aflăm că secretarul general al județului Teleorman are un salariu de bază de 19.590 lei, un director executiv 17.790 lei, iar un șef serviciu 14.910 lei.

Advertisement

2 Comments

  1. Nesimtire.Un sofer are mai mult decit un inginer de la Apa sev.S-a dezvoltat asa tare judetul de vor sa aiba asa salarii?

  2. Atuci cand un muncitor necalificat ajunge la un salariu brut de 5600 lei, un sofer la 6014 lei brut si un ingrijitor la 4515 lei ne deranjeaza ca fac greva profesorii? Daca un profesor debutant are 2300-2500 lei salariul net ne intrebam in ce tara am ajuns sa traim? Ce ierarhizare, echitate si ce criterii de evaluare stau la baza salarizarii?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Noaptea Muzeelor – „SALUTĂRI DIN TELEORMAN!”

Următorul articol

Un băiat de 16 ani, în COMĂ după ce poarta de fotbal a căzut peste el – Nereguli grave la terenul de sport

Cele mai recente articole de Actualitate