liberinteleorman.ro

Victorie a handbaliștilor în derby-ul pentru promovare

31 martie 2024

Sala Polivalentă din Alexandria a găzduit un meci derby în play-off-ul pentru promovarea în Liga Zimbrilor la handbal masculin.

CSM Alexandria s-a confruntat cu CSM Făgăraș, echipa noastră, după o repriză secundă impecabilă, impunându-se cu 29-23. La pauză, scorul a fost egal, 12-12.

Golurile noastre au fost marcate de Chiorean 6, Voicu, Fodorean și Totoi câte 4, Gal 3, Vamanu, Stroe și Alupoaiei câte 2, Cozorici și Nițu câte unul. Portarul Paul Simulescu a apărat 10 mingi din 32 de aruncări.

Victoria din această seară este foarte importantă, în contextul în care, lupta pentru locul secund, direct promovabil, se dă chiar între CSM Alexandria și CSM Făgăraș.

Echipa noastră, antrenată de Liviu Candidatu, ocupă locul al doilea după 8 etape, cu 10 puncte. Pe prima poziție este HC Odorheiu Secuiesc, 11 puncte, iar CSM Făgăraș și CSM Oradea au câte 7 puncte.

Se acordă două puncte la victorie, iar echipa noastră a stat o etapă.

Primele două clasate vor promova direct în elita handbalului masculin românesc, în vreme ce echipele de pe locurile 3 și 4 vor merge la baraj, a anunțat Club Sportiv Municipal Alexandria.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Accident, la Izvorul Rece, pe drumul “în reparații”! A fost chemat elicopterul SMURD

Următorul articol

O persoană care a condus haotic un buldoexcavator, urmărit de polițiști cu focuri de armă

Cele mai recente articole de Sport