Vicepreședintele Consiliului Județean, pe șantier: „Investiția pe DJ 612 este întârziată”

în Actualitate/Actualitatea politică

Din 2018 se chinuie Consiliul Județean Teleorman să asfalteze 7 km de drum pe DJ 612 Antonești – Călinești, pentru care Tel Drum a semnat un contract de execuție în valoare de 14.590.161,00 lei.

Întârzierea reabilitării drumului a fost remarcată și de vicepreședintele Consiliului Județean Teleorman – Adrian Florescu. El a mers pe șantier să analizeze situația.

„Investiția Consiliului Județean pe DJ 612 este întârziată, în opinia mea, urmând ca mâine să verific situațiile de lucrări depuse la direcția tehnică a CJ. Sper ca după epuizarea “argumentului” meteorologic, firma care execută lucrarea să recupereze timpul pierdut…”, a anunțat Adrian Florescu.

CJ Teleorman a atribuit Tel Drum lucrările de „Modernizare DJ 612 Antonești – Rădoiești (DJ 601C) km 55+594 – 63 +773 (8,132 km)”. Tipul procedurii: simplificată.

Reamintim că societatea Tel Drum se află în stare de insolvență și este trimisă în judecată pentru fraude cu bani europeni.

Tel Drum este acuzată de constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală în formă continuată și complicitate la două infracțiuni de abuz în serviciu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*