liberinteleorman.ro

USR Teleorman neagă că îi pleacă singurul primar

30 noiembrie 2022

Miercuri, președintele PNL Teleorman – Eugen Pîrvulescu anunța presa că singurul primar USR-PLUS din Teleorman a trecut la liberali. Într-o imagine video, primarul părea de acord cu plecarea sa politică, însă, câteva ore mai târziu USR a anunțat că Marius Stanciu rămâne la formațiunea care l-a sprijinit să fie edil-șef într-o localitate care fusese condusă de același primar timp de 28 de ani.

„Biroul Județean al USR Teleorman ține să îl informeze pe domnul senator că Marius Stanciu este și va fi primar al USR, lucru confirmat chiar de acesta. Totodată, îi recomandăm domnului senator să continue cu “vorbele bune” pentru finanțare în direcția comunei Drăgănești de Vede, pentru că acolo banii chiar sunt folosiți în interesul cetățenilor.

Primarul Marius Stanciu, alături de viceprimarul USR, Lucian Pereanu, și cei 4 consilieri locali au fost învestiți în funcție cu un număr mare de voturi, îndeplinindu-și cu brio misiunea până acum. Aceștia vor continua să facă administrație locală de calitate, ca parte a USR”, se arată într-un comunicat de presă al USR Teleorman neasumat de nicio persoană.

Citiți și: Singurul primar USR-PLUS din Teleorman a trecut la PNL

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Accident mortal pe E70: O persoană a murit și alte două au ajuns la spital

Următorul articol

Ce face un primar când justiția nu-i dă voie să candideze? Devine consilierul personal al noului primar!

Cele mai recente articole de Politică