liberinteleorman.ro

Un profesionist la ISJ Teleorman: Sorin Ilie este noul inspector școlar general

14 iunie 2022
Advertisement

PSD a numit, în sfârșit, un profesionist în fruntea Educației teleormănene. Sorin Ilie a devenit inspector școlar general prin ordin de ministru, iar învestirea a avut loc, marți, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Teleorman.

Ilie Sorin este profesor-învățător încă din anul 1982, un cadru didactic pe care mulți școlari și-l amintesc cu drag, purtându-i în continuare respect pentru modul în care și-a atins obiectivele pedagogice. Acesta a fost în cursul timpului consilier local, consilier județean și inspector de specialitate în cadrul ISJ Teleorman până să conducă instituția. A rămas, însă, dăruit profesiei de cadru didactic, o misiune care implică o serie de responsabilități, roluri, deziderate, competențe și alte atribute care o fac să se distingă de multe alte activități al căror „obiect“ al muncii este omul. Asta și pentru că Sorin Ilie este un OM înainte de orice profesie și, cu siguranță, va da sens și finalitate educativă tuturor competențelor implicate în procesul de învățământ teleormănean, care a suferit în ultimii mulți ani de lipsuri de profesionalism.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

5 Comments

  1. Cand o sa vad inspectorii ca „misuna” prin clase atunci se poate spune ca este „profesionist”. Insa atata timp cand „inspectorii” doar bifeaza o functie fara sa se deranjeze sa vada ce intampla prin scoli ………………

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

EXCLUSIV: Dosar PENAL pentru pădurile vândute ale Alexandriei. Schema prin care suprafețe din fondul forestier au fost împărțite apropiaților lui Drăgușin

Următorul articol

Acces gratuit la Ștrand Vedea pentru anumite categorii de elevi, în vacanță

Cele mai recente articole de Actualitate