liberinteleorman.ro

Un milion de lei doar pentru dărâmarea stadionului din Alexandria

Monica Vasilescu

Pe ce mai cheltuie Victor Drăgușin banii alexăndrenilor? După cum toată țara știe, mai marii României noastre au aprobat construirea unui stadion de fotbal în Alexandria, în cadrul unei investiții care poate depăși 12 milioane de euro (55 de milioane de lei), deși în Alexandria se joacă orice, numai sportul rege nu răzbate. Ca atare, până la organizarea unei licitații în acest sens, pe care ne permitem să anticipăm că o vor câștiga firmele de casă, municipalității îi revine sarcina de a demola stadionul pe banii alexăndrenilor. Mai mult de un milion de lei ar putea costa distrugerea actualului stadion, bani proveniți din fondul de excedent, după cum a declarat primarul de la Alexandria într-o conferință de presă.

”Noi am deblocat fondul de excedent și unul din proiectele care sunt cuprinse în această deblocare a fondului de excedent reprezintă și partea pentru demolare. Avem, de asemenea, de dărâmat și niște clădiri nu prea importante, aflate pe strada Vedea, unde funcționa înainte AlexSall. Acolo va fi o parcare.”

Stadionul, care va avea o capacitate totală de 5.496 spectatori și o suprafaţă construită de 15.795 de mp, vine la doar 10 luni de la inaugurarea Sălii Polivenente, templu al sportului pe care s-au dus 20 milioane de lei și care stă închis în cea mai mare parte a timpului. Căci, la Alexandria, investițiile se fac de ochii poporului votant, pe bani mulți, pentru firme bogate. Sportul să mai aștepte.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Momentul Unirii, marcat prin activități educative la Colegiul Național Al. D. Ghica

Următorul articol

Scene șocante pe străzile Alexandriei: o elevă și-a lovit o colegă cu pumnii și picioarele minute în șir. Nimeni n-a intervenit…

Cele mai recente articole de Actualitate