liberinteleorman.ro

Un bărbat băut a dat foc unei anexe din locuința în care domiciliază

22 februarie 2024

Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poeni au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Sârbeni, cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În fapt, la data de 11 februarie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească ce aparține unei femei, în localitatea Sârbeni.

Din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, persoana bănuită ar fi incendiat anexa locuinței în care domiciliază.

În urma administrării probatoriului, la data de 21 februarie a.c., polițiștii au dispus reținerea persoanei cercetate, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, a anunțat IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Prezentare generală a cursurilor disponibile la GoIT în 2024: prețuri și durată

Următorul articol

Prefectul se războiește cu finul primarului. PNL și PSD, prima ceartă în Teleorman după decizia de a se alia la europarlamentare

Cele mai recente articole de Actual