liberinteleorman.ro

Un autotren plin cu cereale s-a răsturnat pe DN52: A intervenit elicopterul SMURD

17 iulie 2023

Un autotren plin cu cereale s-a răsturnat pe DN52 la intrare în comuna Crângu. Pompierii au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

În urma acestui eveniment a rezultat o victimă, un bărbat, de cca. 66 de ani, conștient și cooperant, cu diferite politraumatisme. Pentru eliberarea acesteia din cabina autotrenului, pompierii au acționat cu accesoriile de descarcerare, victima fiind apoi preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Floreasca din municipiul București.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări, potrivit ISU Teleorman.

IPJ TELEORMAN

La data de 17 iulie, a.c., ora 07.50, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe DN 52, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au constatat faptul că, în timp ce un bărbat de 66 de ani, din Republica Moldova, conducea un ansamblu de vehicule, pe DN 52, la km 23, din direcția localitatea Furculești către localitatea Crângu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală corporală a conducătorului auto, fiind transportat cu elicopterul SMURD, la o unitate medicală, din municipiul București.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un bărbat s-a înecat într-o baltă de pescuit

Următorul articol

Alți șoferi drogați și beți au fost prinși conducând pe drumurile din Teleorman

Cele mai recente articole de Accident