liberinteleorman.ro

Trafic BLOCAT pe strada București din Alexandria! O mașină a luat foc

15 aprilie 2024

Un incendiu izbucnit la un autoturism a provocat blocaje în trafic pe strada București din municipiul Alexandria. Echipaje de intervenție au fost rapid mobilizate la fața locului pentru a gestiona situația de urgență, potrivit ISU Teleorman.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD pentru a acționa în vederea stingerii incendiului și acordării primului ajutor în caz de necesitate. Eforturile echipajelor de intervenție sunt concentrate în prezent pe limitarea extinderii incendiului și asigurarea siguranței zonei.

Din cauza incidentului, circulația rutieră este blocată pe strada București, în segmentul cuprins între strada Alexandru Ghica și strada Cuza Vodă. Șoferii sunt sfătuiți să își reevalueze rutele și să evite zona până la reluarea normală a traficului.

Autoritățile competente estimează că traficul va fi reluat în cel mai scurt timp posibil, după ce carosabilul va fi curățat și se va asigura că zona este în siguranță pentru circulație, a anunțat IPJ Teleorman.

UPDATE: Traficul a fost reluat.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Noi firme abonate la bani publici, în Teleorman

Următorul articol

Iuliana Marin, noul șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Teleorman

Cele mai recente articole de Accident