liberinteleorman.ro

Tradiție politizată în Teleorman. Mărțișoare cu însemne politice în școală

Simbolul primăverii a fost politizat în anumite medii din Teleorman, acolo unde campania electorală și-a făcut apariția cu un an înainte de termen.

La școala Mihai Viteazul din Alexandria au fost distribuite, astăzi, sub pretextul zilei de 1 martie, calendare și mărțișoare cu sigla Partidului Forța Dreptei. Potrivit surselor noastre, care se tem de directoarea Monica Coman, pentru că ar „conduce școala ca pe propria moșie”, permisiunea în unitatea de învățământ le-a fost făcută de conducerea instituției, având în vedere faptul că unii dintre membrii consiliului de administrație al școlii sunt reprezentanți ai partidului. Unii dintre părinți au fost nemulțumiți de prezența mărțișoarelor cu fața lui Ludovic Orban în școli și iau în calcul să sesizeze instituțiile care se ocupă cu buna funcționare a învățământului.

Advertisement

1 Comment

  1. […] Nereguli depistate de Protecția Consumatorilor în luna ianuarie, pe raza județului TeleormanPe ordinea de zi a Colegiului Prefectural din l…ziarulteleormanul.ro 26.595 de elevi din Teleorman au beneficiat de produse de panificație, lactate și fructe în luna ianuarieConform contractului de furnizare încheiat de c…ziarulteleormanul.ro Tradiție politizată în Teleorman. Mărțișoare cu însemne politice în școalăSimbolul primăv… […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

În lumea lui Ion Creangă

Următorul articol

Încep filmările pentru Moromeții 3 – Producția va cuprinde detalii din jurnalul lui Marin Preda

Cele mai recente articole de Actualitate