liberinteleorman.ro

Teleormanul este pe podium și la tehnologii! Florin Grindeanu, locul doi pe țară la specializarea creșterea animalelor

Monica Vasilescu

S-a dus vorba în târg că elevilor de la liceele tehnologice nu prea le place să învețe, deși nicio unitate de învățământ nu are numai eminenți. Liceul Tehnologic ”Nicolae Bălcescu”, din Alexandria, spre exemplu, are copii care pun mâna pe carte și au rezultate bune în demersul lor de multe ori.

Florin Grindeanu este dovada clară că se poate. Acesta a obținut recent locul doi la faza națională în domeniul tehnologii, specializarea – creșterea animalelor, competiție desfășurată la Piatra Neamt. Florin este elev în clasa a XII-a și a fost îndrumat de unul dintre cei mai pregătiți profesori în domeniu – Florea Cojocaru.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Paza de la Finanțe trece primejdia prin filtrul România TV

Următorul articol

Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” Alexandria se mândrește cu olimpicii ei

Cele mai recente articole de Actualitate