liberinteleorman.ro

Teleormăneanca Simona Alexandru a obținut trofeul ”Pe deal la Teleormănel”

29 septembrie 2017

Ediția a XLVIII-a a Festivalului-concurs naţional de muzică populară românească – ”Pe deal la Teleormănel” s-a desfășurat și anul acesta. În organizarea Consiliului Judeţean  Teleorman, a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, a Primăriei Municipiului Alexandria, concursul a fost atractiv pentru concurenți din toate zonele etnofolclorice ale țării.

În urma reprezentațiilor și a jurizării, premiul de popularitate a fost obținut de Pieleanu Florin – Teleorman, care a luat și premiul al III-lea. Premiul ”Alexandru Dachin” a ajuns la Șerban Ștefan, iar premiul al II lea la Stelian Păun din Giurgiu. Premiul I i-a fost acordat Iuliei Vatafu din localitatea Ciorăşti, jud.Vrancea, iar trofeul ”Pe deal  la Teleormănel” și Premiul Radio România l-a obținut concurenta Simona Alexandru, 25 ani, din Teleorman.

După gala laureaţilor a urmat un spectacol susţinut de Ansamblul de cântece si dansuri ’’Burnasul’’ şi invitaţii lui: Daniela Condurache şi Veta Biriş.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Universitatea Alexandria organizează selecție pentru fotbal feminin

Următorul articol

Cum tratează patronul englez angajatul teleormănean: „Erau fete care nu cereau voie la toaletă, de frică nu fie concediate!”

Cele mai recente articole de Cultură