Teleormăneanca Simona Alexandru a obținut trofeul ”Pe deal la Teleormănel”

în Cultură

Ediția a XLVIII-a a Festivalului-concurs naţional de muzică populară românească – ”Pe deal la Teleormănel” s-a desfășurat și anul acesta. În organizarea Consiliului Judeţean  Teleorman, a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, a Primăriei Municipiului Alexandria, concursul a fost atractiv pentru concurenți din toate zonele etnofolclorice ale țării.

În urma reprezentațiilor și a jurizării, premiul de popularitate a fost obținut de Pieleanu Florin – Teleorman, care a luat și premiul al III-lea. Premiul ”Alexandru Dachin” a ajuns la Șerban Ștefan, iar premiul al II lea la Stelian Păun din Giurgiu. Premiul I i-a fost acordat Iuliei Vatafu din localitatea Ciorăşti, jud.Vrancea, iar trofeul ”Pe deal  la Teleormănel” și Premiul Radio România l-a obținut concurenta Simona Alexandru, 25 ani, din Teleorman.

După gala laureaţilor a urmat un spectacol susţinut de Ansamblul de cântece si dansuri ’’Burnasul’’ şi invitaţii lui: Daniela Condurache şi Veta Biriş.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*