liberinteleorman.ro

Succes remarcabil pentru cluburile CST Alexandria și CS Atac Roșiori la Campionatul Național de K1

15 aprilie 2024

Cluburile CST Alexandria și CS Atac Roșiori au cucerit inimile suporterilor și au ridicat steagul sus la Campionatul Național de K1 din București, desfășurat pe 13 aprilie. Cu un contingent impresionant de 800 de participanți, competiția a fost un test al abilităților și determinării pentru luptătorii din toată țara.

Pentru CST Alexandria și CS Atac Roșiori, acest eveniment a fost o platformă pentru a-și demonstra valoarea și talentul. Și au făcut-o cu brio, aducând acasă medalii de aur, argint și bronz.

Medaliile de aur au strălucit în lumina reflectoarelor, evidențiind devotamentul și antrenamentul intens depus în sală de către Vlad Popa, Alexandra Argeșanu la seniori, Maria Teleasa, la juniori 1 și Ana Maria Ancu Bobosila la copii.

Alexandra Rotaru și Beatrice Săvulescu nu au fost mai prejos, obținând medalii de argint, iar Auras Sali, Diana Paraschiv, Silviu Stratone, Teodor Loncea, Denisa Colea, Andreas Becu, Angela Popescu, Catalin Soare, Denisa Radu, George Barbu, Daria Petcu și Maria Descultu, au obținut medalii de bronz în categorii foarte disputate, demonstrând că determinarea lor este demnă de admirat!
Ii felicitam pentru curaj și determinare și pe sportivii care nu au reușit să urce pe podium și le dorim succes in competițiile următoare!

În urma acestui succes remarcabil, CST Alexandria și CS Atac Roșiori au demonstrat că sunt forțe redutabile în lumea K1-ului amator românesc și că vor continua să inspire și să încânte în viitoarele competiții.

„Mulțumim lui Shihan Amatto Zaharia pentru invitație și atenta supraveghere, precum și FR Kempo pentru organizare si buna desfășurare a competiției!”, a spus antrenorul Valentin Lupu.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Doi șoferi cu peste 200km/h pe sectoare de drum unde viteza maximă admisă este de 90 km/h

Următorul articol

Lucrări de asfaltare în zona Furculești: CNAIR accelerează șantierul pe DN65E în an electoral

Cele mai recente articole de Sport