Șeful DNA: „Dosarul Tel Drum se află într-un stadiu înaintat de finalizare”

în Actualitate/Actualitatea politică/Justitie

Procurorul șef al DNA – Crin Bologa a anunțat, din nou, că dosarul Tel Drum se află într-un stadiu înaintat de finalizare.

„Mă gândeam că o să primesc, mai ales de ziua anticorupției o astfel de întrebare și am luat legătura cu procurorul de caz care mi-a comunicat că au fost administrate toate probele necesare considerate de procuror pentru aflarea adevărului și este într-un stadiu înaintat de finalizare, de soluționare”, a declarat Crin Bologa, joi.

Nu este prima dată când Crin Bologa anunță finalizarea dosarului TelDrum. Șeful DNA a făcut astfel de declarații încă de la jumătatea anului trecut, atunci când anunța că nu s-a lucrat la cercetare în perioada stării de urgență, însă până la sfârșitul anului 2020 acesta va fi finalizat.

Reamintim că DNA anunţa, pe 13 noiembrie 2017, că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

DNA preciza că dosarul s-a constituit pe baza unei sesizări a Oficiului European Antifraudă (OLAF) transmise la 30 septembrie 2016, privind suspiciunea săvârşirii mai multor infracţiuni, între care obţinerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanţări din fonduri europene pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*