liberinteleorman.ro

Se va relua circulația la intersecția E70 cu VO6F după 30 de ore – Anunțul întârziat al Poliției

24 ianuarie 2024

În urma unui incident grav petrecut marți dimineața la ieșirea din Alexandria, traficul rutier din zona intersecției E70 cu Varianta Ocolitoare VO6F se va relua în scurt timp în condiții normale, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman. Tirul implicat în accident, care a blocat două sensuri de mers la intersecția menționată, va fi ridicat în curând, după peste 30 de ore de la producerea evenimentului.

Conform informațiilor noastre, șoferul autocamionului, de origine turcă, a fost implicat într-un accident după ce ar fi adormit la volan și a intrat în rond. Din fericire, șoferul a scăpat fără răni grave, însă autotrenul s-a răsturnat, a blocat traficul în zonă și a generat disconfort pentru șoferii aflați în tranzit.

Deși autoritățile nu au intervenit imediat pentru eliberarea drumului, în timp ce autocamionul a rămas răsturnat peste carosabil, IPJ Teleorman a asigurat că situația va reveni la normal „în scurt timp”. În perioada de blocaj, șoferii au fost nevoiți să găsească rute alternative.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Doi handbaliști de Liga Zimbrilor, la CSM Alexandria

Următorul articol

Doar 56.191 de salariaţi, în Teleorman. Salarialul mediu, 3.426 lei oficial

Cele mai recente articole de Actualitate