liberinteleorman.ro

Schimbă-ţi înfăţişarea la Alis Cristache – Hair Stylist

18 februarie 2015

publicitate (2)publicitate (1)Alis Cristache este un hair stylist preferat de multe doamne şi domnişoare pentru că acestea se ridică de pe scaunul ei de la coafor mai frumoase şi mai bucuroase decât s-au aşezat.

Fiindcă este una dintre cele mai apreciate reprezentante din domeniu, ne-am dorit ca Alis să ne ofere o şedinţă de tuns, spălat şi coafat pentru cititoarele noastre care s-au înscris la concurs. Norocoasa a fost Ligia Militaru, din Alexandria, care s-a şi bucurat de premiu. După înfrumusețare, aceasta ne-a povestit experiența de la coafor, cum a lucrat Alis şi dacă i-a plăcut rezultatul. Iată ce ne-a declarat: “Recomand cu toată încrederea Salonul lui Alis Cristache. M-am simţit minunat! Căldura cu care eşti primit, serviciile de calitate, cu produse de firmă, sfaturile de întreţinere a părului pe care le primeşti… toate acestea o recomandă pe Alis”.

Salonul lui Alis Cristache poate fi găsit pe strada Dunării din Alexandria, Bl. I19, Sc. B, parter, iar coafurile sunt realizate doar cu produse Wella Professionals, la preţuri ce variază între 50 şi 200 ron.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Teodor Nițulescu iubește câinii mai mult decât pe oameni

Următorul articol

Vali Boboc și politica… după ureche

Cele mai recente articole de Publicitate