liberinteleorman.ro

Scandal, la Năsturelu! Bărbat agresat de doi indivizi. Aceștia i-au amenințat soția

31 decembrie 2023

La data de 31 decembrie a.c., în jurul orei 10:00, Poliția Orașului Zimnicea a fost sesizată, prin apel la numărul de urgență 112, de către o femeie din comuna Năsturelu cu privire la faptul că soțul său a fost agresat fizic.

La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Zimnicea, cercetările preliminare efectuate de aceștia reliefând faptul că:

În jurul orei 9:30, în timp ce un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Năsturelu, se afla staționat pe DN 5C, în localitatea de domiciliu, cu autoturismul personal, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbați, din aceeași localitate, cu vârsta de 33, respectiv 25 de ani, unul dintre ei folosindu-se de o sticlă. De asemenea, cei doi ar fi produs distrugeri autoturismului menționat.

Victima a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 33 de ani i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și soției victimei, o femeie în vârstă de 40 de ani.

La conflict ar fi participat mai multe persoane, printre care și un bărbat de 29 de ani, care l-ar fi amenințat pe bărbatul în vârstă de 33 de ani.

Persoanele implicate au fost identificate de către polițiști și conduse la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

La intervenție au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman, a anunțat IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Amenzi mai mari pentru șoferi, de la 1 ianuarie 2024

Următorul articol

Sistemul informatic de monitorizare electronică a infractorilor, în Teleorman

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate