liberinteleorman.ro

Scandal, la Năsturelu! Bărbat agresat de doi indivizi. Aceștia i-au amenințat soția

31 decembrie 2023

La data de 31 decembrie a.c., în jurul orei 10:00, Poliția Orașului Zimnicea a fost sesizată, prin apel la numărul de urgență 112, de către o femeie din comuna Năsturelu cu privire la faptul că soțul său a fost agresat fizic.

La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Zimnicea, cercetările preliminare efectuate de aceștia reliefând faptul că:

În jurul orei 9:30, în timp ce un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Năsturelu, se afla staționat pe DN 5C, în localitatea de domiciliu, cu autoturismul personal, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbați, din aceeași localitate, cu vârsta de 33, respectiv 25 de ani, unul dintre ei folosindu-se de o sticlă. De asemenea, cei doi ar fi produs distrugeri autoturismului menționat.

Victima a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 33 de ani i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și soției victimei, o femeie în vârstă de 40 de ani.

La conflict ar fi participat mai multe persoane, printre care și un bărbat de 29 de ani, care l-ar fi amenințat pe bărbatul în vârstă de 33 de ani.

Persoanele implicate au fost identificate de către polițiști și conduse la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

La intervenție au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman, a anunțat IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Amenzi mai mari pentru șoferi, de la 1 ianuarie 2024

Următorul articol

Sistemul informatic de monitorizare electronică a infractorilor, în Teleorman

Cele mai recente articole de Actual

Miercurea alarmelor! Sirenele vor suna în Teleorman

❗️Astăzi, în intervalul orar 10.00-11.00, va avea loc exercițiul de alarmare publică, „𝗠𝗜𝗘𝗥𝗖𝗨𝗥𝗘𝗔 𝗔𝗟𝗔𝗥𝗠𝗘𝗟𝗢𝗥”, cu scopul de a verifica funcționarea sirenelor pe