Rezultate remarcabile pentru elevii Liceului Teoretic „Alexandru Ghica” la olimpiadele naționale

în Actualitate/Învățământ

Elevii Liceului Teoretic „Alexandru Ghica” din Alexandria au obținut rezultate excepționale la olimpiadele naționale. La Olimpiada de limbi străine de la Cluj-Napoca, Gîțoi Nicolas, elev în clasa a IX- a B, a luat Premiul I și a câștigat o excursie în Marea Britanie. El a fost premiant al Olimpiadei Naționale de Limba Engleză.

O altă medalie strălucitoare a obținut Ingrid Ruscu, elevă în clasa a XII- a C. Aceasta a luat Premiul al II- lea la Olimpiada Națională de Geografie. Este un premiu care reprezintă recunoașterea activității și a eforturilor echipei elev- profesor și părinte, deoarece pregătirea acesteia a fost făcută de tatăl ei – Nicolae Ruscu.

Mihaela Anghel, eleva clasei a IX-a B, a avut un succes remarcabil la Olimpiada națională de Lingvistică „Solomon Marcus”! Ea a obținut mențiune și participarea în lotul lărgit al României de la APLO, pe 23 aprilie!

Manta Alexia, elevă în clasa a IX- a B, a obținut Premiul III la Olimpiada Națională de Limba Franceză, iar Guțu Maria Rebeca a luat Mențiune.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*