liberinteleorman.ro

Primăria Poeni dă 160.000 de euro pe mobilier și echipamente IT – Jaful din PNRR

Advertisement

Primăria comunei Poeni din județul Teleorman vrea să aloce suma de 163.171,96 euro fără TVA pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din localitate. Această sumă înseamnă 811.029,73 lei fără TVA, din care 403.349,80 lei fără TVA sunt destinate achiziției de mobilier, iar 405.809,25 lei fără TVA sunt alocate achiziției de echipamente IT. Banii sunt proveniți prin celebrul PNRR.

Cu mai puțin de 3000 de locuitori, comuna Poeni anunță pe SEAP că vrea să dea o sumă considerabilă, echivalentă cu prețul unui penthouse în centrul Bucureștiului, pe dotarea școlilor.

Atribuirea a apărut în procedură simplificată pe SEAP și are termen până pe 7 decembrie să fie ofertată.

Cu astfel de exemple și altele care în mod cert vor urma, în ciuda optimismului inițial și a promisiunilor guvernamentale, fondurile alocate pentru Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) vor fi un jaf la drumul mare, iar corupția și nepotismul, cu primari și contracte alocate firmelor apropiate de partidele aflate la putere vor continua.

Bani de la Guvern, în Teleorman: Ciucă a dat cei mai mulți bani unei primării PSD

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cod Galben de instabilitate atmosferică, în Teleorman – Se anunță viscol, rafale de vânt și precipitații

Următorul articol

CIRCULAȚI CU ATENȚIE! Recomandările Poliției pentru șoferi

Cele mai recente articole de Actualitate