liberinteleorman.ro

Primăria Alexandria vrea instituirea circulației în sens unic pe un tronson al străzii Viitorului

10 aprilie 2024

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Municipiului Alexandria anunță intenția de elaborare a unui proiect de hotărâre cu privire la “instituirea circulației în sens unic pe un tronson al străzii Viitorului, în municipiul Alexandria”, începând cu data de 07.05.2024, ora 09.00, fiind vorba despre tronsonul cuprins între strada Libertății și strada Cuza Vodă, cu mențiunea că sensul de mers va fi dinspre str. Libertății către str. Cuza Vodă.

Tot în cadrul proiectului de act normativ este precizat faptul că, la momentul realizării modificărilor, se va proceda la montarea de indicatoare rutiere cu semnificația ”Interzis la stânga”, respectiv ”Interzis la dreapta”, pe strada Cuza Vodă și aleile de acces ale Colegiului Național Alexandru Dimitrie Ghica, respectiv Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu, care se intersectează cu strada mai sus-menționată.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate cu privire la proiectul de act normativ propus vor fi depuse până la data de 22.04.2024, la Compartimentul Cancelarie, Registratură din cadrul Primăriei Municipiului Alexandria, iar dezbaterea publică a acestui proiect de act normativ va avea loc în data de 22.04.2024, începând cu ora 10.00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Alexandria.

Proiectul de hotărâre împreună cu întreaga documentație sunt afișate la sediul Primăriei Municipiului Alexandria, str. Dunării, nr. 139 și pe site-ul instituției www.alexandria.ro.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Lenjerie intimă de lux – comandați online!

Următorul articol

DREPT LA REPLICĂ cu privire la articolul ”Doi cai liberi în centrul Alexandriei, pe șantierul pietonalului”

Cele mai recente articole de Administratie