liberinteleorman.ro

Preotul Bogdan Nedea oferă o masă caldă zilnic persoanelor defavorizate. Și tu poți ajuta!

28 iulie 2023

În aceste zile în care vedem tot mai mulți copii și bătrâni din centrele sociale bătuți și ținuți în condiții inumane, într-un demers de compasiune și solidaritate cu cei aflați în dificultate, preotul paroh Bogdan Nedea de la Parohia Trivale II, din comuna Trivalea-Moșteni, Teleorman, continuă un proiect caritabil cu scopul de a oferi o masă caldă zilnic persoanelor fără posibilități. Îndemnul către oamenii de bună-credință este de a sprijini acest proiect esențial pentru beneficiarii vulnerabili.

Zi de zi, preotul Bogdan Nedea și persoanele dedicate unui demers uman vital aduc o rază de speranță și susținere celor care se confruntă cu sărăcie sau alte dificultăți în zonă. Într-un județ în care nevoile de bază ale multor persoane rămân adesea nesatisfăcute, această inițiativă caritabilă devine o resursă esențială pentru mulți oameni din comunitatea din Trivalea Moșteni.

„Vă rugăm să ne ajutați pentru a putea continua acest proiect foarte important pentru beneficiari, persoane aflate în nevoie!!!”, a transmis preotul paroh Bogdan Nedea. El a adăugat că sprijinul comunității este esențial pentru a menține această activitate caritabilă și pentru a continua să ofere suport celor care au nevoie de ajutor zilnic pentru a putea supraviețui.

Masa caldă oferită zilnic reprezintă mai mult decât o simplă nutriție, ea constituie un gest umanitar și o sursă de speranță pentru cei care se confruntă cu provocări în viață la o vârstă la care nu ar trebui să mai aibă grija zilei de mâine.

Întrucât necesitățile sunt în continuă creștere, preotul paroh Bogdan Nedea îndeamnă pe toți cei care pot să ofere sprijin să se alăture acestui demers nobil. Fie că este vorba de donații în bani sau în produse, orice contribuție contează și face diferența în viețile celor aflați în dificultate.

Pentru a oferi sprijin sau pentru mai multe informații despre modul în care puteți contribui la acest proiect caritabil, puteți lua legătura cu echipa parohiei Trivalea sau cu preotul Bogdan Nedea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Caravana Metropolis – cinema în aer liber, pentru prima dată la Alexandria, între 1 – 6 august

Următorul articol

Potcoava Dunării, o nouă oază de liniște și distracție în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate