liberinteleorman.ro

Percheziții cu mascați, în Teleorman, într-un caz demn de piesele de manele

21 iulie 2020

Au fost percheziții azi în Teleorman într-un caz rupt parcă dintr-o manea. Clanul Duduianu, care ar avea ramificații în județl Teleorman, este acuzat de cămătărie, dar și de faptul că ar fi așteptat artiștii după cântări cerându-le taxă de protecție sau să le cânte gratis.

Câțiva cântăreți de manele s-ar fi plâns autorităților judiciare că au căzut pradă acestui temut clan din Capitală. Ei spun că ar fi fost invitați la diferite petreceri organizate de cei din clan, iar acolo banii pe care i-ar fi câștigat de la cei cărora le cântau piesele preferate le erau luați cu forța. Printre victime s-ar număra cântăreți precum Nicolae Guță sau Florin Salam.

”Peste 100 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliției Române pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman și 13 mandate de aducere într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor infracțiunilor de tâlhărie și șantaj”, a transmis Poliția Română.

13 persoane au fost duse la audieri. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, de Serviciul Grupuri Infracționale Violente.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Șapte pacienți pozitivi de la „Caritas” au plecat din spital, după decizia CCR

Următorul articol

Andreea Borțun și Alexandru Ion, laureați ai ediției jubiliare a Premiilor Mentor

Cele mai recente articole de Actualitate