liberinteleorman.ro

O femeie a căzut de la etajul 5, în Alexandria

10 august 2023

O tânără în vârstă de 31 de ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Alexandria, sub privirile îngrozite ale vecinilor. Se pare că femeia avea probleme cu drogurile.

„În ziua de 10 august a.c., ora 08.41, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de la etajul unui bloc pe strada Dunării, din Alexandria.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Poliției Municipiului Alexandria. În fața unui bloc, a fost găsită o femeie, de 31 de ani, din Municipiul Alexandria, care era cazută pe asfalt şi i se acordau îngrijiri medicale.

Din verificarile efectuate, s-a stabilit faptul că aceasta s-a aflat, în noaptea de 9 spre 10 august, în apartamentul unui bărbat, în vârsta de 26 de ani, împreună cu acesta.

S-a pătruns în locația menționată prin forțarea uşii de acces, a fost depistat bărbatul, fiind condus la sediul Poliției, pentru cercetări.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În prezent, se efectuează cercetarea la fața locului, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală”, a transmis IPJ Teleorman.


https://www.youtube.com/shorts/TotTgcv3sVo

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident grav pe DN6: un tânăr de 23 de ani a MURIT

Următorul articol

Protest la ANAF Teleorman – Bugetarii se tem de Ordonanțele austerității

Cele mai recente articole de Eveniment