liberinteleorman.ro

Moș Crăciun poate ajunge la copiii din Parohia Trivale cu ajutorul tău! Alege o scrisoare

18 noiembrie 2023

În spiritul generozității și al solidarității, preotul Bogdan Nedea de la Biserica Trivale II, comuna Trivalea Moșteni, se implică din nou într-o acțiune caritabilă menită să aducă lumină și bucurie în inimile copiilor nevoiași de la Parohie. De data aceasta, eforturile se concentrează în jurul personajului iubit de toți copiii – Moș Crăciun.

Părintele Nedea, cunoscut pentru implicarea sa constantă în sprijinirea celor aflați în dificultate, dorește să aducă zâmbetul pe fețele copiilor care văd în Moș Crăciun nu doar un personaj de povești, ci și un izvor de speranță și bucurie. Cu aproape 100 de copii cuminți care îl așteaptă pe Moș Crăciun, preotul lansează un apel la comunitate pentru a se alătura în acest demers plin de căldură și generozitate.

„Și anul acesta copiii cuminți îl așteaptă pe #Mos_Crăciun, poți fi chiar tu cel care poate îndeplini dorințele alegând o scrisoare și astfel să aduci bucuria pe chipul copiilor”, transmite părintele Bogdan Nedea.

Comunitatea este invitată să se implice prin alegerea unei scrisori și îndeplinirea dorințelor exprimate de copii. Gestul simplu al împărțirii bucuriei Crăciunului poate face diferența în viața acestor copii, pentru care Moș Crăciun înseamnă mai mult decât o simplă figură mitică.

Pentru a participa și a contribui la această acțiune minunată, poți lua legătura cu preotul Bogdan Nedea pentru mai multe informații despre modul în care poți susține această inițiativă și a ajuta ca Moș Crăciun să ajungă la toți copiii, aducându-le magia pe care o merită.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Trădările continuă în USL2- PSD Teleorman a luat încă 7 primari de la PNL

Următorul articol

Un pieton a fost accidentat mortal în timp ce traversa regulamentar, la Lisa

Cele mai recente articole de Actualitate