liberinteleorman.ro

Marius Musteață de la CSM Alexandria, vicecampion național la aruncarea greutății

18 februarie 2024

Într-o zi plină de adrenalină și performanțe remarcabile, Marius Musteață, atletul legitimat la CSM Alexandria, a impresionat publicul și oficialii în cadrul Campionatelor Naționale de Atletism în Sală desfășurate în București. Musteață a reușit să cucerească medalia de argint la proba de aruncare a greutății, demonstrând încă o dată talentul și dedicarea sa în acest sport exigent.

Antrenat de Ana Mirela Țermure la clubul teleormănean, Musteață și-a confirmat statutul de sportiv de excepție, adăugând o altă distincție valoroasă la palmaresul său în continuă creștere. Sub îndrumarea atentă a antrenoarei sale, Marius a reușit să-și pună în valoare abilitățile și să se impună în competiția acerbă de la nivel național.

Campionatul a fost marcat de momente de intensitate și competitivitate, iar prestația lui Musteață la aruncarea greutății a fost unul dintre momentele culminante ale evenimentului. Publicul prezent a fost martor la tehnică impecabilă și forță impresionantă, iar vicecampionul național și-a demonstrat stăpânirea asupra disciplinei.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Sportivul Nicolas Mitran, calificat la CAMPIONATUL EUROPEAN de karate SKDUN, din Ungaria

Următorul articol

Handbal masculin: CSM Alexandria, prima victorie în Play-Off-ul de promovare

Cele mai recente articole de Sport